Click here for a letter from our team on COVID-19.

Taylor Residence

This residence was designed for entertaining and for enjoyment of the beautiful natural surroundings. The kitchen is open to the living area, creating an extension of that social space. Floor to ceiling glass in the living area invites the outdoors in.

This residence was designed for entertaining and for enjoyment of the beautiful natural surroundings. The kitchen is open to the living area, creating an extension of that social space. Floor to ceiling glass in the living area invites the outdoors in.

Project Owner

Brent Taylor

Location

Gainesville, FL

Completion Date

June 2008

Project Size

4,000 SF

Cost

$500,000

Contractor

The Brentwood Company

Delivery Method

Construction Management

 

  Design
 LIVing
   Spaces

Related Projects